Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار بورس گروه اقتصادی باشگاه خبرنگا ران جوان، با توجه به این مسئله که (١۵ مهرماه) زنگ معاملات بورس تهران طی مراسمی همزمان با سایر بورس‌ها و اتاق‌های پایاپای مرکزی سراسر دنیا در «هفته‌ جهانی سرمایه گذار» توسط علی عباس کریمی به صدا درآمد نکته بسیار مهم در این کمپین جهانی، توسعه و گسترش فعالیت بورس‌ها در حوزه افزایش سواد مالی و نشان دادن اهمیت برنامه‌ها، نوآوری‌ها و اقدامات بورس‌ها در این حوزه بیان شد، به همین علت سعی کردیم در این رابطه با چند کارشناسی بازار سرمایه گفت و گویی را انجام دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احتمال راهیابی سهام شرکت های بزرگ دنیا به بورس ایران

علی عباسی کارشناس بازار سرمایه در گفت و گو با خبرنگار بورس باشگاه خبرنگاران جوان، درباره  مزایای نواخته شدن این زنگ در بورس و اوراق بهادار تهران گفت:  با نواخته شدن این زنگ به طور عملی می توان گفت که در آینده نه چندان دور ممکن است که  سهام شرکت های بزرگ جهانی  به بازار سرمایه ایران راه پیدا کنند.

او افزود: وقتی سهامداران خارجی بتوانند به دور از هر گونه تحریم در بازار ما سرمایه گذاری کنند قطع به یقین در مرحله نخست  جذابیت بازار سرمایه  را ارتقاء می دهند، دوم  سهام شرکت های سرمایه گذار داخلی بر مبنای شرکت های خارجی ارزش گذاری می شوند و سوم رقابت بین شرکت های داخلی حاضر در بازار سرمایه با شرکت های خارجی که در این بازار سرمایه گذاری کردند بیش از پیش می شود و این امر خودش می تواند سبب بهتر شدن اوضاع تولید  شرکت های داخلیرا بیش از پیش کند.

این کارشناس بازار سرمایه در رابطه با آموزش سرمایه گذاران به منظور سرمایه گذاری  در بازار سرمایه  تصریح کرد: سرمایه گذاران تازه وارد وقتی وارد بازار سهام  شدند و کد بورسی دریافت کردند به طورمنطقی نباید به سرعت وارد مرحله خرید و فروش شوند بلکه باید یک پروسه یک ماه را به منظور آموزش طی کنند تا وقتی بازار با اُفت مواجه شد رفتار هیجانی از خودشان نشان ندهند.

موانع پیش روی ورود سرمایه شرکت های بزرگ دنیا به بورس ایران

مهدی سوری کارشناس بازار سرمایه در گفت و گو با خبرنگار بورس باشگاه خبرنگاران جوان، در این باره  تصریح کرد: این گونه اقدامات بیشتر نمادین است، اگر بازار سرمایه ما بخواهد بین المللی شود و با بازارهای جهانی رقابت کند نیازمند این است که نخست مشکلات زیر ساختی اش حل شود.

او افزود: یکی از اساسی ترین مشکلات حضور سرمایه گذاران خارجی به منظور سرمایه گذاری در بازار سرمایه در اصل تحریم ها است، اگر  سهامداران خارجی بخواهند در بازار سرمایه بازدهی خوبی بدست آورند قاعدتا این کارشان سبب می شود که به طور کل تحریم شوند و در معرض اتهام قرار گیرند و مشکل دوم عدم ثبات نرخ ارز و پول ملی ماست که همین مسئله می تواند مانعی به منظور سرمایه گذاری سهام داران خارجی در کشور ما باشد.

بیشتر بخوانید 

بازار سرمایه چشم انتظار روز‌های سبز

این کارشناس بازار سرمایه درباره آموزش افراد جهت سرمایه گذاری در بازارسرمایه، گفت: اقدامات فرهنگ سازی  بسیار خوبی از جانب شرکت و خدمات بورس در دوران قبل صورت گرفت اما از اواسط خرداد ماه که بحث سهام عدالت در بورس مطرح شد بحث آموزش افراد هم کنار گذاشته شد در حالی که بازار در آن زمان بیش از پیش نیازمند  آموزش داشت.

سوری تصریح کرد: بعد از اُفت بازار و هیجانی رفتار کردن سهامداران که سبب خروج نقدینگی از بازار سرمایه شد تازه مسئولان به این نتیجه رسیدند که باید سهام داران قبل از ورود به بازار سرمایه  آموزش های لازم را ببینند، به همین دلیل اکنون فشار به سازمان بورس به منظور ارتقاء سطح علمی سهام داران زیاد شده است.

در پایان باید به این مسئله اشاره کرد که حضور در عرصه های بین المللی علاوه بر رفع تحریم ها نیاز به ارتقاء دانش مالی دارد که سازمان بورس و مسئولین مربوط باید در رابطه با این امر ورود و مشکلات زیر سختی را رفع کنند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بورس ایران هفته جهانی سرمایه گذاری کارشناس بازار سرمایه بازار سرمایه شرکت های بزرگ سهام شرکت سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۸۰۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار سرمایه هفته را کاهشی به پایان برد

در ادامه روند کاهش دو روز گذشته، امروز (چهارشنبه) شاخص کل بورس با کاهش ۴۰۰۰ واحدی، در کانال دو میلیون و ۲۶۴ هزار واحد ایستاد.

به گزارش ایسنا، بازار سهام آخرین روز کاری هفته را بدون نوسان آغاز کرد و در پایان معاملات، شاخص کل بورس اوراق بهادار ریزشی ۴۰۰۰ واحدی را تجربه کرد. در این میان شاخص کل هم‌وزن با رشد اندک، به ۷۵۰ هزار واحد رسید.

در بازار امروز ۲۹۵ هزار و ۲۵۹ معامله به ارزش ۴۰۰۰ میلیارد و ۳۲ میلیون تومان انجام شد

سه نماد فملی، فولاد و کچاد بیشترین تأثیر را در شاخص کل بورس داشتند. همچنین سه نماد شستا، ذوب و فملی نیز پرتراکنش ترین نمادهای بازار بورس بودند.

گفتنی است؛ حقیقی‌ها در روز جاری حدود ۲۴۶ میلیارد تومان از بازار سهام خارج کردند.

اما شاخص کل فرابورس رشد ۰.۳۷ درصدی را تجربه کرد و در کانال ۲۵ هزار و ۱۹۳ واحدی ایستاد.

در این بازار بیشترین حجم معاملات به گروه خودرو رسید و پس از آن بیشترین حجم معاملات به گروه فلزات اساسی اختصاص یافت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • بازار بورس ۱۲ اردیبهشت؛ شاخص کل ۳۹۰۱ واحد افت کرد
  • بازار سرمایه هفته را کاهشی به پایان برد
  • رای دادگاه تجدیدنظر به محکومیت کقزوی!
  • نظارت ها بر شرکت های بورسی برای واریز به موقع سود سهام عدالت چگونه است؟
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟
  • جاماندگی بورس از بازار‌ها
  • عبور از دژاووی بورسی